Cafe Du Monde, De zoektocht van Joke Bruijs

Met trots kondigen Musica Extrema​ en De Zee Theaterproducties Café du monde aan.

Elke streek, elk land en elke tijd kent zijn eigen levenslied. Waar op de wereld je ook komt; het leven wordt bezongen in liederen over liefde, jaloezie, geluk en wanhoop. een lach, een traan. Overbekende thema’s die met hart en smart bezongen worden in het Café du monde.

Een meespelend muziekprogramma waarin Joke Bruijs u op haar eigen humoristische en eigenzinnige wijze trakteert op de pareltjes die het levenslied heeft voorgebracht. Samen met het veelzijdige ensemble Musica Extrema spoorde zij de mooiste chansons, copla’s, schlagers, standards, fado’s en smartlappen op die Nederland, Italië, Frankrijk, Roemenië en vele andere landen hebben voorgebracht. Een fantastische en afwisselend voorstelling vol kippenvel en nostalgie.

Met teksten van Gerard Cox, Jacques kloters, Jan Rot, George Groot en muziek van Musica Extrema.

Vanaf januari kunt u Café du monde bewonderen in meer dan 30 theaters door heel het land.

Like de Facebookpagina en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en informatie over de voorstelling.

Meer informatie is te vinden op:
www.musicaextrema.nl/cafedumonde