TWEE NIEUWE PROGRAMMA’S IN HET NIEUWE THEATERSEIZOEN 2018/2019

CAFE DU MONDE & JOKE BRUIJS
Een meespelend muziekprogramma waarin Joke Bruijs u op haar eigen humoristische en eigenzinnige wijze trakteert op de pareltjes die het levenslied heeft voorgebracht. Speciaal voor dit programma heeft zij de handen ineen geslagen met het veelzijdige ensemble Música Extrema.
Liederen over de liefde, over jaloezie, geluk en wanhoop. Een lach, een traan. Overbekende thema’s die met hart en smart bezongen worden in het Café du Monde.

Klik hier voor meer informatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TIN PAN ALLEY & HET INTERNATIONAAL DANSTHEATER
In de grote steden tijdens de Roaring Twenties en met name in New York barstte het muzikale leven in alle hevigheid los.
Honderden zo niet duizenden componisten en musici componeerden dag in, dag uit nieuwe melodieën, liedjes, wijsjes, die de rest van de Amerikaanse en uiteindelijk Europese muziekindustrie blijvend hebben veranderd. Deze voorstelling brengt een ode brengen aan de durfals, de vernieuwers, de gekken, de zoekers, de veranderaars, de verwondering en de nieuwsgierigheid.

Klik hier voor meer informatie